Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Malin de Besche - 4 augusti 2013 22:41

Så har sista dagen på #semestern gått till ända. Man kan ju undra om semestern blev som jag tänkte mig. Försöker komma ihåg vad jag tänkte innan och hur det faktiskt blev. Hur var det nu med #träning, #resor och #semesterfirande?


Planen var förutom att åka till Norrland var planen att få in så mycket träning som möjligt. Jag har hållit mig till att träna var tredje dag och jag har ökat träningsmängden i princip varje träning utom just när jag var i Göteborg då det blev cykling. Jag hade dock önskat att få till lite mer annan träning än just löpning under semestern utöver #vartredjedagslöpning. Men nu när jag ska tillbaka till verkligheten igen (till viss del, fullt ut blir det ju inte förrän barnen börjar skolan) så kanske jag kan få till lite rutiner och därmed komma till den träningsmängd som jag önskar.


I natt öppnade sig himlen och de delar altanen som jag oljade igår, ser inte lika oljade ut som de delar som jag oljade i fredags. Men idag var det strålande sol. Så jag drog iväg till stranden, läste, åt vindruvor och tog mig en simtur. Så skönt att få lite egentid.

 

Kan inte minnas när jag var och badade sist utan barn.


När jag kom hem igen var det dags att svida om till min #supporteroutfit. Jag och sonen skulle åka iväg och kolla på när Bajen tog emot Ljungskile. Lite mat innan som för min del blev #KycklingFajitas och en flaska mineralvatten (Inte så mycket Bajen på det men...) SEn lite kaffe och glass innan det var dags att kliva in på arenan, nya #Söderstadion. Det var riktigt bra platser i klacken. Då är det svårt att stå emot att sjunga med, gapa ramsor och hoppa i takt. Det är så fotboll ska ses. Har inte alls samma lust att kolla match på TV och blir inte alls lika exalterad då. Tyvärr gick det inte alls som man önskar. Matchen slutade 0-1 och vi fick gå hem med besvikelse.

 

Oljade den delen som "regnat bort" innan jag gick in för att varva ner och förbereda mig för morgondagen. På det hela taget en bra sista semesterdag.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards